Zwemmen en relaxen in de zwemspa

Een zwemspa of swimspa een combinatie van een zwembad en een bubbelbad / Jacuzzi. In een zwemspa worden de functies van een zwembad en Jacuzzi in de tuin samen. Zo kunt u in dit unieke wellnessproduct zowel zwemmen als relaxen. In het “zwem”gedeelte kunt u intensief of rustig aan zwemmen. In het “spa” gedeelte kunt u genieten van de masserende jets en bubbels.  Het zwemgedeelte van het bad is vooral onder sporters populair. Een zwemspa is door sommige trainers en clubs zelfs opgenomen in het trainingsschema van de sporters. Een bekende sporter die gebruikt maakt van een swimspa is Michael Phelps, olympisch kampioen zwemmen.

Één van de grootste voordelen van een swimspa is dat het ook een goed product is om te herstellen van blessures, verlichting te geven bij pijnlijke gewrichten en nog tal van andere positieve gezondheidseffecten.

De aanwezig waterstroominstallatie zorgt voor een krachtige waterstroom waar men tegenin kan zwemmen. Dit zorgt voor natuurlijke gevoel van stromend zwemwater. In zwemspa’s kunnen de jets naar eigen wens worden afgesteld aan het fysieke vermogen. Dit maakt dit unieke wellness product zowel voor amateur als professionals een uniek product om in te trainen. Om de ervaring compleet te maken zijn er zwemspa modellen met diverse extra’s zoals een compleet muziek systeem, verlichting en andere extra’s.

Een investering in een zwemspa in de tuin brengt jarenlang plezier, welzijn en ontspanning. U kunt alleen, met uw partner of zelfs met andere familieleden of vrienden wanneer u maar wilt genieten.

Comments are closed.