Zorg voor een goed onderhouden gevelbekleding

Impregnatie van uw gevel geeft de pui van uw appartement een hoogstaande uiterlijk en bevordert daarnaast de waarde behoorlijk. Ons meest gebruikte soortement gevelbekleding is houten gevelbekleding dat gecoat is met ISI paint dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen hagel. Dit beschermlaagje wordt opgespoten door middel van deskundige schildermethodes voor het toebrengen van industriële verf. Onze gevelbekleding van hout is onderhoudsvriendelijk en wordt dikwijls al in één werkdag gerealiseerd.
Een gerealiseerd project van ons is een een nieuwbouw woning in Borculo waarbij wij de gehele buitenkant gecoat hebben. Wanneer u kiest voor een professionele coating voor uw bedrijfspand, heeft het pand waar u uw bedrijfswerkzaamheden uitvoert een professionele uitstraling.

Onderhoudt uw gevelbekleding goed!

De spuiters komen voorafgaand bij u ter bezichtiging om de omstandigheden in situ te analyseren, zodat wij het aantal uren werk kunnen beoordelen. Met behulp van deze gegevens kunnen wij een vrijblijvende offerte toesturen. Om u een overzichtelijk voorbeeld te geven van de gevelbekleding hout, hebben wij een aantal opgeleverde projecten voor u gefotografeerd. Daarom leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevelbekleding voor hout. Zo zullen wij het oppervlak nooit impregneren alvorens het is geschuurd is met de bandschuurmachine. Wij maken gebruik van luchtvrije spraytechnieken waarbij er wordt gespoten met industriële coating. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van goedkope verfsoorten.

Comments are closed.