Zoekmachine voor Local bedrijven

Er zijn Local Scope zoekmachine adverteren verschillende zoekmachines, waarvan Google Web search slechts een . Daarnaast niche zoekmachines die als verticale zoekmachines voor specifieke gebieden zoals individuele mediatypes , bedrijven of diensten . De drie grote zoekmachines Google , Bing en Yahoo! bieden verticale zoekopdrachten . Dus loopt langs Google zoeken op het web verticaal zoeken , onder meer op het gebied van video , nieuwsartikelen , producten , foto’s , plaatsen , wetenschappelijke publicaties en boeken .

Universal Search : Vertical zoekresultaten naar een centrale locatie

Met de lancering van ” Universal Search ” mei 2007 , heeft Google opgenomen relevante resultaten van de verticaal zoeken in de pagina met zoekresultaten . De Web zoeken – voordat u daadwerkelijk eigenaar bent van een niche zoekmachine uitsluitend voor websites – wordt zo een universele zoekfunctie . De term ” Universal Search ” verwijst specifiek naar Google , terwijl de termen ” blended search ” of ” betere resultaten ” zijn ook beschikbaar voor andere zoekmachines .

Met de verbeterde resultaten uit te breiden Google en andere zoekmachines voor een tekst van hun resultaten aan multidimensionale inhoud van andere typen media . Dit geldt ook voor video’s, afbeeldingen of PDF’s. Ten tweede, ze vatten specifieke content types en industrieën . Dit is het geval met nieuws , shopping resultaten , industrie directory-ingangen of jonger hotel en vlucht reserveringen .

Weergave , afhankelijk van het type zoekopdracht

Wat waren de resultaten van de verticale zoekmachine Google integreert in de universele zoeken , hangt vooral af van hoeveel ze overeenkomen met de gebruiker intentie van de zoekopdracht . Zoek een gebruiker zoekt naar aanwijzingen en verklaringen worden vaak gevonden video’s of foto’s . Op regionale basis, dus worden lokale zoekresultaten verschijnen Detecteert Google. Maar niet altijd de opdrachten zijn zo duidelijk. Voor website-eigenaren is het daarom raadzaam voor de relevante zoekwoorden voor de evaluatie van het potentieel van haar universele zoekfunctie overlays en met de bedoeling van de query overeengekomen .

In december 2012, volgens de universele zoekfunctie studie van search metrics geleid tot Google zeven van de tien trefwoorden voor het vervagen van een universele zoekresultaten. De toevoegingen van de video’s zijn de eerste , gevolgd door de resultaten van de image search . Winkelen resultaten , kaarten items en berichten zijn in plaats daarvan minder vaak weergegeven .

Comments are closed.