Zakelijk of particulier een VIP Bus huren

Op de website “Vip Bus huren” kunt u 2 zeer bijzondere VIP bussen huren. Deze ultra luxueuze zwart uitgevoerde VIP bussen zijn nergens anders binnen Europa verkrijgbaar; het mag dus uniek heten dat deze bussen exclusief binnen de Benelux voor verhuur worden aangeboden

Omschrijving

De VIP bussen zijn in het zwart uitgevoerd en beschikken over geblindeerde ramen, de banken zijn bekleed met zwart kalfsleer en staan tegenover elkaar opgesteld, zodat er bijzonder veel ruimte wordt gecreëerd voor persoonlijk contact met de overige gasten aan boord. Beiden bussen bieden gezamenlijk plaats aan 85 personen. Grote groepen kunnen dus gemakkelijk vervoerd worden. Aan boord is aan alles gedacht om het VIP bus vervoer onvergetelijk te maken voor de gasten. Er is catering aan boord en een volledige multimedia, zoals geluidssystemen, TV-schermen, ruimte voor karaoke, en een lichtshow.

Zakelijk verhuur

Naar gelang de situatie kan de ambiance binnen de VIP bus feilloos op het publiek worden afgestemd. Voor zakelijke gelegenheden kan de VIP bus met bloemsierkunst worden aangekleed en zal de nadruk liggen, in overleg met de klant, op een zakelijke benadering van de gasten, waarbij er niet direct sprake zal zijn van muziek inzet e.d. Vooraf kan de klant alle wensen doorgeven en aangeven of er bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie gehouden zal worden.

Particulier verhuur

Hebt u een feest te organiseren voor een grote groep mensen, en wilt u een onvergetelijke dag hiervan maken, dan zijn onze VIP bussen uitermate geschikt! Zoals u hebt kunnen lezen bieden de VIP bussen alles om een grandioze feestsfeer te bereiken aan boord.

Bezoek onze website voor uitgebreide informatie! VIP Bussen verhuur

 

 

Comments are closed.