WITTE T-SHIRTS van ShirtsofCotton – op tijd geleverd

Al onze witte T-shirts worden velig verzonden met PostNL. Ook ShirtsofCotton verstuurt witte T-shirts via PostNL.

De volgende dag al in huis

Lekker makkelijk, want onze pakketjes passen door de brievenbus. Daarom hoeven we geen dure pakketbezorger in te schakelen. Maar belangrijker nog – of je nu thuis bent of niet. Het kan door de bus! en daarom heb je het de volgende dag al in huis.

Nu is het sinds kort wel zo dat men een verplichte bezorgdag heeft geschrapt. Dit is de maandag geworden. Gek is het wel want men is nu aan het experimenteren met het toevoegen van de zondag. Dat betekent wel dat de witte t-shirts die je bestelt op zaterdag vaak pas (helaas) op dinsdag bij jou in de bus liggen.

Eerlijke verzendkosten

Wij geloven in eerlijke verzendkosten. Dus ja. U betaalt verzendkosten …. de meeste webwinkels houden u een beetje voor de gek door de verzendkosten gratis aan te bieden. Maar komop! dit moet toch ergens van betaald worden? oftewel, dit zit in de prijs van de producten die eigenlijk veel te duur geprijsd zijn.

Gevonden! De beste WITTE T-SHIRTS

ShirtsofCotton Witte T-shirts. Duidelijk. Witte T-shirts. En wij stellen onze klanten voorop! De beste katoensoorten. En witte T-shirts die net een beetje langer zijn én lekker om je lichaam zitten. En hier komt de killer deal …

KORTINGEN

De t-shirts zijn er in wit, zwart, en (bijna onzichtbare) grijze varianten zodat je de contouren van het T-shirt niet onder een wit overhemd ziet. En je kunt mooie kortingen verdienen. Gewoon door T-shirts te kopen. Geen ingewikkelde kortingscodes en voorwaarden. Meer kopen = minder betalen.

ShirtsofCotton Witte T-shirts.

Witte t-shirts leveren Postnl kopen wit shirt

Witte t-shirts leveren Postnl kopen wit shirt

Comments are closed.