Werken bij de sociale werkplaats Dronten

Je wil in tijden van crisis en werkeloosheid wel voor jezelf en je gezin kunnen blijven zorgen, financieel gezien. Dat wil je vooral blijven doen als je je baan kwijt bent geraakt en je stelt alles in het werk om weer aan de bak te komen, zelfs met een arbeidsongeschiktheidsverklaring. Gelukkig is het tegenwoordig zelfs mogelijk voor mensen met die beschikken over een arbeidsongeschiktheidsverklaring om te werken in een goede werkomgeving. Hierdoor kunnen zij zichzelf weer midden op de arbeidsmarkt plaatsen. 

Een grote kans voor veel mensen

Voor mensen met die te kampen hebben met arbeidsongeschiktheid, is dit een unieke en grote kans! Zij kunnen immers weer voor zichzelf zorgen en hun eigen inkomen verdienen. Bij de sociale werkplaats Almere kun je weer aan de slag gaan met kleine werkzaamheden die passen bij wat je wél kunt. Daar ligt ook de focus: uitgaan van wat iemand wel kan doen. Je kunt op deze manier je uitkering niet kwijt raken, maar wel weer bijdragen in de maatschappij. Zo creëer je niet alleen kansen voor jezelf, maar help je ook zelfstandig ondernemers met hun bedrijf en werkzaamheden.

Maak een nieuwe start

Sociale werkplaats Dronten biedt jou deze mooie kans om weer werkervaring op te doen, onder de mensen en te komen en weer een inkomen te verdienen.

Comments are closed.