Wat is de prijs van een pelletkachel

Hoewel de prijs pelletkachel op de opkomst is, kunnen de pellets nog steeds belangrijke besparingen op Verwarming. De aankoop van kachels en ketels speciale, in feite, heeft verschillende types van stimuleringsmaatregelen, met inbegrip van de aftrek van 50% in de vorm van inkomen fiscale aftrek (10 afleveringen pelletkachel van hetzelfde bedrag in 10 jaar). Dan is er de thermische account, een variabele vergoeding afhankelijk van de klimaatzone en het geïnstalleerde vermogen, geleverd in twee jaar, maar richt zich alleen op vervanging van apparatuur al geïnstalleerd: hout kachels of pellet kachels en oud, voor ketels, biomassa ketels of diesel en alleen voor pelletkachel boerderijen, GPL.
Hoeveel is de prijs van pellets pellets heeft seizoensgebonden variaties: over het algemeen is lager dan in de periode van mei tot juli, een stijging tot en met augustus heeft en in de winter stabiliseert. Op dit moment, een 15 kg pelletkachel zak kosten tussen EUR 4,80 en 5.50, beslist duurder in vergelijking met dezelfde periode in 2012: de media tussen 3,60 en 4 euro per partij. Als u wilt geven een indicatie van de tijd (onafhankelijk van lokale macht grootte van houtkachel, indoor en outdoor temperatuur) met een kg pellets zul je ongeveer een uur van verwarming. Laten we zeggen, kunt berekening van een uit de tijd van de kachel, een 15 kg zak afgelopen twee dagen.
Dat bespaart me?

Een pelletkachel met hoog rendement en een traditionele gas-ketel te vergelijken, kunnen we zeggen dat, door te kiezen voor de pellets, de risarmio pelletkachel er is. Als u een goede prijs pellets (zootje d 15 kg met kosten van minder dan 5 euro), kunt u zelfs meer dan 50 euro opslaan aan het einde van het seizoen, in vergelijking met een traditionele gas-ketel voor een kamer van ongeveer 30 vierkante meter. Als, in plaats daarvan, je koopt een kachel minder knappe of houd niet goed pelletkachel gereguleerde, is de besparingen gefrustreerd. In vergelijking met diesel en LPG kunt tanken, besparingen is superieur en is ongeveer pelletkachel 200 euro.

Comments are closed.