Warmtepomp informatie voor bij u thuis

“Het is het warmtepomp informatie midden van mei , ” was haar reactie , alsof dat bevestigde dat ik inderdaad de domste persoon die ooit had gedragen schoenen in het huis. Ze wilde niet zeggen dat het te warm voor de warmte of iets dergelijks was . Ze heeft net verwezen de datum . Dat is de manier waarop het is altijd bij warmtepomp ons thuis . We hebben gevochten de thermostaat oorlogen voor jaren.

# In de winter Lisa zet de thermostaat op 68 graden . Ik bedoel niet dat ze draait het omlaag naar 68 wanneer we naar bed ’s nachts . Ik bedoel, dat is waar zij en Jimmy Carter denkt dat het moet blijven . Dat heeft geen zin voor mij ; 68 is niet prettig voor mij. Elke keer als ik doorheen de kamer die ik stel de thermostaat omhoog naar warmtepomp  72 in de hoop dat mijn dochter – in-law – to-be , Brittney , kan zichzelf uitpakken van haar deken en dat mijn maatje Gary kan opstijgen zijn jas warmtepomp .

# Elke keer Lisa gaat door de kamer die ze draait het weer naar beneden . We droegen uit een half dozijn thermostaten voor de warmtepomp noemde het kaput .

# Nu , kon ik met de 68 -graden premise wonen als Lisa waren consistent . Ze is niet . In de winter beweert dat ze dat 68 is comfortabel, maar in de zomer ze denkt dat 82 graden in het huis is prima – en dat is waar ze wil de thermostaat blijven . Dat warmtepomp  betekent een likje geen zin voor mij. Ik kan krijgen door op 78-76 is beter – maar 82 ? Dat is een 14 – graden bereik voor Lisa . Ik vind dat je het ding vastgesteld op een temperatuur en laat het de hele tijd – winter en zomer.

# Maar wat weet ik ? Ik ben gewoon een man . Ik kan het volume rechts op de televisie of de autoradio niet te krijgen. Waarom zou ik denk dat warmtepomp  mijn lichaam moet weten wanneer het is comfortabel – temperatuur – wise ?

# Maar we hebben een nieuwe koelunit in ons huis , en als we niet voor kiezen om daadwerkelijk te activeren , nou ja, in ieder geval hebben we het. Dit brengt me op een vraag nog meer verwarrend dan de kip of het ei . Als een man warmtepomp  maakt een statement in het midden van het bos en er is niet een vrouw van rond om hem te horen , is hij nog steeds fout warmtepomp ?

Comments are closed.