Vrachtauto makkelijk en snel verkopen

gratis bod op vrachtautoVrachtauto verkopen?

Bent u woonachtig in België en wilt u uw vrachtauto verkopen? Dan kunnen wij u wellicht verder helpen.

Bij ons ontvangt u binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod op uw vrachtauto welke afkomstig is van een van de honderden autobedrijven in ons autoveiling netwerk. Het bod dat u ontvangt is de prijs waarvoor u direct uw vrachtauto voor kunt verkopen. Zonder kosten te maken en zonder enig risico weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Onze autoveiling is gebaseerd op gescreende autobedrijven welke bestaan uit dealers, garagebedrijven en schade herstelbedrijven. Deze bedrijven kunnen allemaal een bod uitbrengen op uw vrachtauto. Het bod dat zij uitbrengen is een gegarandeerde verkoopprijs voor u. Als u akkoord gaat dan heeft u uw vrachtauto ook echt verkocht voor het genoemde bod.

Omdat wij alleen autobedrijven in ons netwerk hebben zitten, bent u ervan verzekerd dat de verkoop soepel verloopt en dat u direct wordt uitbetaald.

Bij ons krijgt u ongetwijveld het hoogste bod op uw vrachtauto omdat de autobedrijven in ons netwerk elkaar ook kunnen overbieden. Dit zorgt gegarandeerd voor een goede prijs. U bent uiteraard niet verplicht te vrachtauto te verkopen want het bod is vrijblijvend.

Indien u wilt kunt u dus gratis en vrijblijvend een bod ontvangen waar u ook gratis uw vrachtauto voor kunt verkopen. Binnen 24 uur weet u dus wat uw vrachtauto waard is en wat u er direct voor kunt krijgen.

 

Comments are closed.