Verzoorging van Koeien

Nederland is een klein landje, vele buitenlanders kennen het niet of zouden het op een wereldkaart niet kunnen aanwijzen waar het ligt. Maar de kans is groot, vooral voor Europese landen, dat zij wel eens of vaak hebben genoten van Nederlandse agrarische producten. Nederland was namelijk in 2014 de nummer twee van de wereld op gebied van agrarische export. Voor Nederland wordt negen prodcent van het BNP gegenereerd door de agrofood en tuinbouw sector. Dat is behoorlijk wat! Nederland zijn beste handelspartner blijft toch wel Duitsland, ook op gebied van agrofood en tuinbouw. Nederland zijn bekendste producten die geëxporteerd worden zijn de sierteelt, vlees en zuivel.

 

Het is natuurlijk niet niets op die producten te kunnen leveren. Voordat je de zuivel kunt exporteren zullen er eerst koeien gemolken moeten worden die allemaal weer een mooie stal nodig hebben. Een koe heeft minimaal drie meter ruimte nodig. Alles wat in de weg ligt van die drie meter zal voor de koe ervaren worden als een hindernis. Om dus de koe op zijn gemak te stellen wil je een zo goed mogelijk Cowhouse voor de koeien realiseren. Een koe moet onder andere de ruimte hebben met daarin geen obstakels. Maar dat is niet alles. Er komt nog veel meer naar kijken om de koeien te onderhouden, van een koeborstel tot ventilatoren voor de stallen. En bij een koeborstel moet u niet iets ten grootte van een tandenborstel voorstellen, maar meer iets in de richting van een van de borstel bij een wasstraat.  De cowbrush zorgen voor optimale reiniging en veel gemak voor de stal eigenaar.

 

Als u meer wilt weten hierover kunt u terecht bij onder andere handel advies Wijsman. De heer Wijsman begon zijn onderneming als adviseur voor energiebesparing  met daarbij horende producten. Tegen levert Wijsman advies op maat met al meer dan tien jaar ervaring.

Comments are closed.