Verslavingszorg van Miroya

Ben jij zelf verslaafd of ken jij iemand in je (in)directe omgeving die dat is? Verslavingszorg kan jou of jouw bekende helpen in het moeilijke en vaak langdurige proces van afkicken. De verslavingszorg van Miroya kan de oplossing zijn. Het doel van Miroya is om mensen te ondersteunen bij het werken aan het afkicken en dit op een gezondere en verantwoorde wijze doen

Verslaafd zijn

Je bent verslaafd wanneer je lichamelijk of geestelijk van een gewoonte of middel afhankelijk bent. Verslaafd zijn betekent dat je deze gewoonte of het middel niet los kunt laten en dat deze een steeds grotere rol speelt in je dagelijks leven en dat van je naasten. Er wordt niet voor niets gezegd een verslaving niet alleen de verslaafde treft. Bij elke verslaving zijn persoon, achtergrond, levensloop en situatie vaak erg verschillend.

Voor meer informatie

Benieuwd wat de ervaren en gespecialiseerde professionals van Miroya voor jou of je naasten kunnen betekenen? Of heb je iemand in je omgeving die hulp bij het afkicken van een verslaving kan gebruiken? Neem dan gerust contact op met Miroya Verslavingszorg. Je kunt een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek aanvragen of een afspraak maken zodat ze kunnen bespreken wat jouw mogelijkheden zijn. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Comments are closed.