Vernieuwde Nissan Note

Nissan note

Nissan gaat de concurrentie aan met de nieuwe Note! De vernieuwde MPV is sportiever geworden en nog steeds even compact. Qua rijeigenschappen is de Note verbeterd.

nissan logoNissan is geslaagd in het nieuwe ontwerp en de nieuwe Note mag er zeker wezen.

Net als de eerste Nissan Note, is ook deze tweede generatie een hoge, ruime gezinsauto. De scherpe lijnen weten dat echter knap te verhullen. Bovendien is het front, met een enorme grille die zelfs een hap uit de koplampen lijkt te nemen, ronduit origineel getekend. De testauto is ook nog eens voorzien van een “Dynamics Package”, waarmee de Note zelfs een sportief tintje krijgt.

Ook het interieur houdt het midden tussen een MPV en een gewone gezinsauto. Hier-en-daar zijn zelfs elementen van Nissans pretnummer, de Juke, terug te vinden! De hoofdruimte, beenruimte en beweegruimte rondom de voorstoelen is goed.

De achterbank staat op rails, zodat afhankelijk van de situatie kan worden gekozen voor meer beenruimte of meer bagageruimte. Met de achterbank in de achterste stand zitten ook lange volwassenen prima achterin de Note. Omdat de achterbank iets hoger staat dan de voorstoelen, is het zicht naar voren vanaf de achterbank beter dan gemiddeld. Heel handig: de deuren openen tot bijna 90 graden en dat maakt het in- en uitstappen makkelijk.

Wil je meer lezen over de nieuwe Nissan Note dan nodigen we je uit om op onze website verder te lezen.

Comments are closed.