Verkoop uw Citroën binnen 1 dag!

citroen logoUw Citroën binnen 1 dag kwijt raken?

Verkoop uw Citroën binnen 1 dag voor de beste prijs! Elk model van Citroën kunt u binnen 1 dag verkopen voor de beste prijs via onze autoveiling. Allereerst ontvangt u een gratis en vrijblijvend bod op uw Citroën. U bepaald of u de Citroën verkoopt voor het genoemde bod of niet. Er zijn dus geen kosten aan verbonden.

Het bod dat u ontvangt is afkomstig van een van de autobedrijven die ons grote netwerk telt. Autobedrijven, welke vooraf gescreend zijn, kunnen een bod op uw Citroën uitbrengen. Het bod dat zij uitbrengen is ook de prijs die u er echt voor krijgt. Aangezien er meerdere autobedrijven een bod op uw Citroën zullen uitbrengen sturen wij u alleen het hoogste bod door. Uiteraard wilt u uw Citroën ook alleen voor de beste prijs verkopen.

De autobedrijven die in ons netwerk zitten zijn allemaal vooraf gescreend. Dit geeft u de zekerheid dat u veilig zaken kunt doen en dat u direct uitbetaald wordt.

Binnen een dag weet u wat uw Citroën echt waard is en waarvoor u hem ook daadwerkelijk kunt verkopen. Het bod is gratis en vrijblijvend dus verkopen is niet verplicht.

Neem een kijkje op onze website: http://citroenverkopen.be/

Comments are closed.