Verblijven bij Britt’s BnB

Britt’s B n B is een zeer knusse bed en breakfast pal aan de Vinkeveense plas aan de Groenlandsekade in Vinkeveen. Hier kunt u 2 persoons appartementen huren die van alle dagelijkse gemakken zijn voorzien. Zo beschikt u over een keuken met alle apparatuur die u thuis ook heeft. Wasjes draaien en drogen liggen ook in de mogelijkheden. Daarnaast heeft u een eigen terras aan het water en een afgesloten privé parkeerplaats. De appartementen zijn niet de enige reden waarom mensen graag een bezoek geven aan deze BnB. Veel mensen komen hier voor de rust, activiteiten en om grote steden als Amsterdam en Utrecht te bezoeken. Maar ook voor de pittoreske dorpen die Vinkeveen omringen.

Eigenaar

De eigenaar, Britt, zal er alles aan doen om uw verblijf zo soepel en voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Britt heeft altijd, over de hele wereld, in de horeca gewerkt. Ze is dus erg bedreven in het bezorgen van een leuke tijd voor haar gasten. Britt houdt erg van dieren dus neem vooral uw huisdier(en) mee. In overleg kan ze oppassen en deze zelfs uitlaten. U hoeft dus niet uw diertje in een duur asiel of huisdierenhotel te plaatsen.

Voorgangers

Er zijn een aantal mensen voor u geweest. Hun ervaringen en meningen kunt u lezen op de website. Hierbij een greep uit de recensies:

Shaomeng: ‘’Everything is perfect! The balcony is near the lake and you can see everything outside!’’

Maarten: “We zijn gastvrij onthaald, met allerlei extra’s. snoepjes koekjes en een koud drankje stond voor ons klaar. het knusse 2 persoon appartement nodigt uit om vaker te gaan.volgende keer gaan we langer en meteen een bootje huren om te zeilen.”

Else: “Het appartement ligt op een prachtige locatie aan het water. Het was heerlijk wakker worden met zo’n mooi uitzicht. Het huis is heel gezellig ingericht en er stonden op verschillende plekken bloemetjes. Britt is heel gastvrij en we konden van de wijn, de koekjes noem maar op gebruik maken. Een aanrader dus!”

Bob: “Mijn vrouw en ik kunnen alleen maar goede punten vinden. Liefdesvol ontvangen. Leuk en mooi en knus appartement.
We zijn daar heerlijk tot rust gekomen en willen graag eind volgende maand weer. We missen het nu al.”

Comments are closed.