Veilig spullen opbergen

Het is voor scholen enorm belangrijk om de veiligheid voor hun leerlingen enorm hoog te houden, zodat zij zich veilig voelen wanneer zij door de school heen lopen. Echter is dit niet echter het geval, omdat de scholen niet altijd aan de belangrijkste zaken omtrent de veiligheid van de scholieren denkt of dit in een te kleine vorm heeft gedaan. Zo zijn er scholen die de mogelijkheid geven aan de scholieren om een kluis te huren bij de organisatie. Dit wordt vaak maar kleinschalig gedaan, omdat leerlingen niet graag direct betalen voor .

Een andere manier zoeken

Het is dan vaak ook zeer belangrijk voor scholengemeenschappen om een andere manier te zoeken voor het uitbesteden van lockers. De lockers zijn er namelijk niet alleen voor de veiligheid van de leerlingen, maar zijn ook zeer belangrijk voor de scholen zelf. De lockers kunnen namelijk voor een lagere criminaliteit op de scholen zorgen, waardoor deze een betere naam krijgen en nieuwe leerlingen eerder voor de scholen kiezen. Leerlingen krijgen namelijk met lockers de mogelijkheid om hun spullen altijd netjes op te bergen in de kluisjes!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het afnemen van een locker of scheidingswand? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel!

Comments are closed.