Veilig parkeren in Parijs

Paris France Parking beheert bijna 2000 bewaakte parkeerplaatsen aan de invalswegen én in het centrum van de Franse hoofdstad. Sinds 1960 zijn zij gespecialiseerd in het beheer van parkeergarages en zo kunt u altijd verzekerd zijn van een veilige parkeerplaats voor uw auto. Daar komt nog bij da alle parkeergarages onlangs zijn gerenoveerd en altijd 24 uur per dag tot uw beschikking zijn, 365 dagen in het jaar. Als u er niet bent, houden zij uw auto in de gaten door middel van videobewaking, de nieuwe generatie toegangscontrolesystemen en nummerplaatherkenningstechnologie.

Dag na dag zetten zij zich in om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen en u een comfortabele en bewaakte parkeerplaats aan te bieden. Zo bent u altijd verzekerd van een goede parkeergarage in Parijs.

Gegarandeerd parkeren

Parijs. De wereldstad die u minimaal één keer in uw leven gezien moet hebben. De stad van de Eiffeltoren, de Arc d’Triomphe en de Sacre Coeur. De plaats waar u de Mona Lisa in het Louvre kunt bekijken, daarna naar het Centre Pompidou kunt en uw culturele dagje afsluit op één van de vele terrasjes aan de Seine. Parijs, de stad waar u met uw kinderen kunt gaan naar Disneyland Paris en zelf ook even kind kunt zijn. Kortom, de stad die u gezien móet hebben! De tijd dat Parijs bekendstond als de wereldstad waar geen parkeerplaats te vinden is, kan voor u voorbij zijn: u kunt nu gegarandeerd parkeren in Parijs!

Comments are closed.