Van Dorst realiseert een meubel op maat

Droomt u al jaren van een mooie kast die precies past onder de trap? Heeft u een idee van een goede salontafel in gedachten maar bent u deze nog niet in werkelijkheid tegen het lijf gelopen? Dan is het een idee om contact op te nemen met van Dors Maatmeubelen. Dit bedrijf realiseert uw wensen op het gebied van meubels, zo vanuit uw gedachten op papier! En wie weet heeft u straks eindelijk die gewilde kast op maat!

Van Dorst maatmeubelen realiseert uw plannen

Door een gesprek aan te gaan met een van de medewerkers van van Dorst kunt u uw plannen op papier laten zetten. Zij gaan vervolgens kijken naar de mogelijkheden, adviseren u over de diverse materialen en vervolgens komen ze bij u terug met een passende offerte. Indien u hiermee akkoord gaat dan wordt het meubel voor u gerealiseerd. Iets waar u nog jarenlang plezier aan beleeft. En het is prettig dat u uw meubel geheel kan laten maken naar uw smaak. Dus of dat nou strak, klassiek of modern is, het wordt een meubel naar wens!

Neem contact op met van Dorst

Ook een meubel op maat laten maken? Neem dan contact op met van Dorst en wie weet geniet u straks ook van een op maat gemaakt meubel door deze meubelmaker in Apeldoorn.

Comments are closed.