Vakantie vieren op Camping Heidepark

Bent u al plannen voor de volgende zomervakantie aan het maken? Wellicht ligt uw volgende vakantiebestemming dichterbij dan u zelf denkt. Want vakantie hoeft niet altijd ver weg, een lange reis en een hoop gedoe te zijn. Kies voor een vakantie dichtbij, gewoon een reisje in eigen land. Nederland heeft nog u zoveel te bieden, laat u dan ook verrassen. Verblijf in de tussentijd op Camping Heidepark, een mooi alternatief!

Een familiecamping voor iedereen

Vakantie wordt natuurlijk pas echt compleet als u het viert met het ideale gezelschap. Camping Heidepark biedt diverse soorten accommodaties zodat u met uw hele familie terecht kunt op de camping.  Mogelijkheden zijn bungalows, tenten, stacaravans, een hut of een gewone staplek. Het is een echte familiecamping waar ook kinderen zich kunnen vermaken, bijvoorbeeld in de leuke speeltuin.

Op en rond de camping

Op de camping huur je gratis een fiets waarmee je zelfstandig en op je eigen tempo de omgeving kunt ontdekken. Camping Heidepark ligt in de omgeving van het prachtige Salland, waardoor ook natuurliefhebbers zich kunnen uitleven. Ook is het mogelijk om hier te wandelen en te zwemmen in een van de wateren. Ook zijn er diverse dorpjes die in de omgeving liggen, gezellig om samen te bezoeken en heerlijk te shoppen en/of te dineren! Meer weten over campings in en rondom Overijssel? Bezoek de website van Camping Heidepark

Comments are closed.