Typhone reviews en ervaringen. Is typhone goed?

We gaan in dit verhaal een kijkje nemen naar de Typhone reviews en Typhone ervaringen die online te vinden zijn. Typhone is een Nederlandse GSM aanbieder. Naast losse GSM’s worden ook mobiele telefonie abonnementen aangeboden. We hebben voor dit artikel meerdere andere sites geraadpleegd. De meeste informatie komt van Reviewspot waar veel Typhone Reviews zijn te vinden. Om zelf een Typhone ervaring te delen kunt u dit formulier gebruiken.

Typhone Nader bekeken:

Typhone is een Nederlands bedrijf en bestaat al vele jaren. Het moederbedrijf zit in Eindhoven. Naast losse toestellen en abonnementen worden ook gsm accessoires aangeboden. Indien u een ervaring met Typhone wilt delen kunt u op vele sites terecht. Ook indien u Reviews van Typhone wilt lezen dan is het niet moeilijk om daar online een website voor te vinden.

Een aantal voorbeelden uit de praktijk:

Typhone ervaring van Lars op Maart 07, 2014:

Typhone leverde een toestel dat niet werkt. Heb zelf kosten gemaakt om het terug te sturen en aangegeven dat ik een nieuw ongeprepareerd toestel verwacht. Ik sluit geen abonnement af met een gerepareerd toestel. Typhone geeft niet thuis. Moest zelf erachter aan gaan waar de oplossing bleef. Ja idd er staat ergens in de voorwaarden dat dit hun procedure is. Dus vermoed ik dat deze voorwaarde niet zonder reden in opgesteld. Klachtenservice is erg slecht en begrijpt niet waar het overgaat als je reageert terwijl het een reply mail is. ff scrollen is ook al te moeilijk voor de werknemer. Ik werk zelf regelmatig met klanten en begrijp steeds vaker waarom onze klanten zo supertevreden zijn, nu alleen nog mijn referentiekader bij stellen als het om andere organisaties gaat

Typhone ervaring van hendrie verbroek op Januari 06, 2014:

Zeer snelle levering. I.v.m activatie van de SIM kaart moest ik telefonisch contact opnemen met de helpdesk van Typhone. Ik werd zeer snel en kundig geholpen. Tevens is de web site zeer overzichtelijk ingericht.

I.v.m. dat het bedrijf waarvoor ik werk (De Ictivity Groep) zaken doet met Typhone, heb ik Typhone uitgekozen voor de levering van de Samsung S4 Mini

Conclusie:

Zoals u ziet lopen de ervaringen met gsm webshop Typhone uiteen…. Het beste is dus niet enkel op 1 website reviews te bekijken maar meerdere websites te raadplegen zodat u een betrouwbaar beeld kunt schetsen van de organisatie.

 

 

 

Comments are closed.