Tuininrichting stijlen

De tuininrichting voor de werelreiziger

Kleur betekent voor jouw feest. Je houdt ervan om kleurrijke invloeden van andere culturen te mixen in jouw tuininrichting.

Jouw stijl omschreven:
De truc is om te beginnen met een sterk middelpunt. Een smeedijzeren patio eettafel met daarop handgemaakte mozaïektegels kan de toon in heel je tuin zetten. Laat pittige kleuren, koele accenten en ambachtelijk gemaakt voorwerpen samen smelten.

Details:
Als je een tapijt in dezelfde kleur te kiest als je tafelblad creëer je interessante kleine contrasten rond de randen. Ga daarnaast voor felle buiten kussens. Exotische glazen lantaarns en oliebranders in verschillende kleuren. Een met de hand gemaakte keramische tuin kruk in een effen kleur voor een maximale impact . “Het is hier prachtig.”

Samengevat: IJzeren tafels met mozaïek tafelbladen, exotische glas lantaarns en met de hand gemaakte of beschilderde details.

De desinger

Jij vult de buitenruimte graag op met strakke vormen en gedurfde accenten. Jouw tuin, terras of balkon begint het gevoel van een luxe resort aan te nemen. In de design wereld noemen ze jouw buiteninrichting ook wel “very nice”.

Jouw stijl omschreven:
De schoonheid van modulaire tuinmeubelen is dat je dat stukken kunt combineren voor comfort en weer los van elkaar kunt gebruiken voor feestjes of meetings. Zo heb je meer mogelijkheden en creëer je een grotere continue leefruimte. Daarnaast zoek je naar spannende combinaties. Een voorbeeld. Wicker tuinmeubelen zijn geweven met de hand, maar in een strakke vorm. Daarnaast kun je ze met hedendaagse lijnen en kussens helemaal omtoveren tot jouw stijl. En dat geeft een persoonlijk, rustgevend en uitnodigend effect.

Details:
Je bent een eenvoudige genie. Vul daarom jouw buitenplek op met een paar statement voorwerpen. Oversized lantaarns, een agave en een strak weven tapijt in een neutrale kleur.

In het kort: Dramatische planten voor buiten, vloer vazen als sculptuur, kunst aan de muur.

Comments are closed.