Torrents Time – Streamen In Browser

Software maakt zijn debuut deze week helpt om nieuw leven in te blazen de Popcorn Time concept. Torrents-Time is een plug-in die in combinatie met een nieuw ras van websites zullen gebruikers in staat om de beruchte film-en tv-show toepassing in elke moderne browser Windows draaien. De meest populaire Popcorn Time vork heeft een site met behulp van de technologie gelanceerd.

Er kan weinig twijfel over bestaan ​​dat in de afgelopen maanden de Popcorn Time fenomeen is op zijn kop gezet, met zijn juridische stappen door de MPAA slechts een van de problemen van het concept.

Sinds het uiteenvallen van de PopcornTime.io team daar veel jockeying achter de schermen is geweest, met verschillende groepen proberen om afwisselend te revitaliseren en de controle van de nieuwe vorken en ontwikkeling. Zeer weinig van deze activiteit heeft geleid tot innovatie.

Hoewel dit alles aan de gang is de meest populaire resterende fork – Popcorn-Time.se- is niet zittend op haar lauweren. Terwijl uit de diverse ruzies, heeft deze vork stilletjes innoveren op de achtergrond. Vandaag brengen we nieuws van een ontwikkeling die het potentieel heeft om een hele nieuwe golf van enthousiasme te injecteren in het formaat heeft.

Popcorn Time komt in de browser

Meerdere malen in het afgelopen jaar ontwikkelaars hebben websites gelanceerd die lijken te laten Popcorn Tijd om te draaien in een browser. Echter, in plaats van het gebruik van het BitTorrent-architectuur die de bevoegdheden van de Popcorn Time app, deze gewoon pakte content van zwermen en gaf ze aan gebruikers via HTTP.Met vele duizenden gebruikers, bandbreedte snel liep uit en de meeste van deze websites beet het stof.

Een nieuw systeem van derden reeds gebruikt door de mensen achter Popcorn-Time.se bedoeld om dingen anders te doen en ze hebben een demo site up om hun visie te tonen voor de toekomst.

popcorn-1xZoals blijkt uit de bovenstaande afbeelding, Popcorntime-Online.io lijkt heel erg op andere browser-gebaseerde versies van Popcorn Time. Echter, in plaats van het leveren van inhoud aan gebruikers via dure HTTP, de site is gebaseerd op een speciale plug-in genaamd Torrents-Time die effectief een torrent-client sluit in de browser.

Torrents-Time

Beschikbaar voor nu op Windows 7 en hoger, de Torrents-Time plug-in maakt het mogelijk om Popcorntime-Online.io Popcorn Time inhoud insluiten in elke grote browser, hoewel het in feite elke torrent video kan worden weergegeven.

“De Torrents Time plugin bestaat uit 2 delen: een torrent-client-engine, gebaseerd op de libtorrent bibliotheek en een video-speler die is volledig 100% schriftelijk door ons, die gebruik maakt van FFmpeg. Het codeert meeste bekende videoformaten, “het team informeert TF.

“Regelmatig moet je een BitTorrent-client moet uitvoeren om te beginnen met het downloaden van een torrent. Een torrent-client ingebouwd in de browser maakt het downloaden van de door de torrent aangeduid met één klik file, met de beek die op de HTML-pagina. De gebruiker hoeft niet nodig om een ​​aparte BitTorrent-client uit te voeren. ”

Voor wie zich afvraagt ​​hoe Torrents-Time verkrijgt collega’s, kan de klant functioneren met regelmatige trackers en maakt ook gebruik van PEX en DHT wanneer dat nodig is. De andere belangrijke kenmerken van de Torrents-Time-systeem worden hieronder weergegeven.

popcorn-3xDe vorderingen van ‘direct’ streaming kon niet worden geëvenaard in onze vroege testen met video’s die tot een minuut of twee voldoende buffer om de weergave te laten. Echter, zodra de eerste wachten was over de video verscheen zoals beloofd met vlotte levering en fatsoenlijke audio. Multi-language ondertitels te voltooien de basis viewing-pakket.

Comments are closed.