Thuis vaccineren Den Haag

Voortaan is het inplannen van een afspraak voor uw vaccinaties Amersfoort voor u op reis gaat een stuk gemakkelijker! U hoeft uw drukke agenda niet meer vrij te maken om een afspraak bij uw eigen huisarts te maken, u hoeft niet langer in de wachtkamer te wachten tot u aan de beurt bent en dat soort vervelende situaties mee te maken. Integendeel! Dankzij Thuisvaccinatie.nl kunt u voortaan een erkende arts bij u thuis laten komen om u, uw gezin of uw andere reisgenoten te laten vaccineren voor u op vakantie gaat. Dat kan al in drie stappen!

Stap 1: online een afspraak maken

U vult uw persoonsgegevens en die van uw medereizigers in op het aanmeldformulier op de website. Daarna wordt u doorgelinkt naar een online vragenlijst waarop u invult welke vaccinaties u nodig heeft voor uw reis en of het noodzakelijk is om een gezondheidsverklaring in te vullen. Naar aanleiding van al deze informatie kunnen de artsen bepalen of de vaccinaties voor u geschikt zijn. De online vragenlijst is afgeschermd in een eigen omgeving, waardoor uw veiligheid en privacy gewaarborgd blijft.Na het invullen van de vragenlijst is het mogelijk om een online afspraak met één van de erkende artsen in te plannen.

Stap 2: afspraak met de arts

Thuisvaccinatie.nl bevestigt de afspraak met de arts en geeft u daarbij een (voorlopig) vaccinatie-advies die is voorzien van een kostenspecificatie. De arts zelf komt binnen de afgesproken tijdsperiode thuis of op uw werk om u te vaccineren.

Stap 3: de nota

De nota voor het vaccineren Den Haag wordt automatisch naar uw zorgverzekeraar gestuurd. Heeft Thuisvaccinatie geen rechtstreeks contact met uw verzekeraar, dan kunt u zelf de nota zelf indienen. Door deze drie stappen te volgen, wordt het vaccineren voor u op reis gaat gemakkelijker dan ooit!

Comments are closed.