Stoere winterkleding voor jongens

Heel veel stoers voor jongens in de wintercollecties 2015-2016!

Het begint, helaas, langzamerhand weer echt lange-mouwen-weer te worden. Dus hoog tijd om eens te kijken wat de wintercollecties 2015-2016 voor stoers voor jongens te bieden hebben!

Wat we zien zijn natuurlijk heel veel stoere prints. Van gave chestprints, tot all-over prints, grafische prints en coole statementprints.

Sweaters en Longsleeves voor jongens

De Stones and Bones wintercollectie voor jongens

Zoals we van Stones and Bones gewend zijn, zit ook de wintercollectie 2015-2016 weer boordevol prints die niet alleen de mama’s super gaaf vinden, maar ook de kinderen zelf erg aanspreken.

De stoere chestprints op longsleeves van een heerlijk zachte, elastische katoen, kennen we al van Stones and Bones. Nieuw zijn de longsleeves en sweaters met té coole all-over prints. Wat te denken van shirts met de namen Graffiti, Wheel en Cockpit? De stoerheid spat al van de namen af en de shirts zijn minstens zo cool als de namen doen vermoeden!

Stones and Bones longsleeve Cockpit   Stones and Bones Sweater Graffiti

Gave jongensshirts van De Kunstboer

Ook De Kunstboer is weer helemaal los gegaan voor de wintercollectie 2015 van Dutch Heroes! De collectie is wederom redelijk klein, maar super gaaf! Heerlijk zachte longsleeves met een smalle pasvorm in coole kleuren met de meest hilarische prints. Precies wat we van De Kunstboer gewend zijn en ook verwachten!

De Kunstboer longsleeve voor jongens De Kunstboer longsleeve Cool dog De Kunstboer longsleeve Las VegasDe Kunstboer longsleeve Dollar Monkey

Dutch Heroes wintercollectie voor jongens weer helemaal te gek

Naast De Kunstboer, is TaTa al jarenlang een vaste ontwerper van de Dutch Heroes collecties. We kennen de kinderkleding van TaTa vooral van de stoere transportation prints. Deze zien we ook in de wintercollectie 2015-2016 terug, maar dan toch in een ander jasje. De shirts hebben een stoere chestprint en dezelfde print komt als een badge terug op de linkermouw. Dit geeft een extra cool effect. Een ander verdieping die we zien in de transportation prints is de all-over print. Voor de Dutch Heroes wintercollectie 2015 heeft TaTa 3 longsleeves ontworpen waarvan het hele voorpand een geweldige retro all-over print heeft.

TaTa voor Dutch Heroes Wintercollectie 2015-2016Dutch Heroes longsleeve all-over print

Een andere trend waar TaTa mee aan de slag is gegaan zijn de grafische prints. Dit heeft geresulteerd in 5 shirts met een voorpand met geweldige grafische prints in een gave kleurcombinatie met effe mouwen en achterpand.

Grafische prints in Dutch Heroes Wintercollectie 2015-2016Grafische prints in Dutch Heroes Wintercollectie 2015-2016

En maar liefst 5 hoodies maken de Dutch Heroes collectie van TaTa compleet.

Dutch Heroes Hoody Wintercollectie 2015-2016Dutch Heroes Hoody Wintercollectie 2015-2016

 

De jongensshirts van MIJN; stoer en sportief

De wintercollectie 2015-2016 van het oerhallandse merk MIJN bevat, naast een uitgebreide meisjescollectie, ook enkele longsleeves en hoodies voor jongens. De shirts en vesten zijn uitgevoerd in prachtige kleuren en waar wij heel blij van worden is de Bretonse streep die terugkomt in diverse longsleeves.

De MIJN look laat zich het beste omschrijven als stoer, comfy en een tikje sportief. Alle MIJN kleding is gemaakt van een zachte katoen, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt is van organic cotton.

MIJN Jongenskleding met Bretonse streepStoere jongenskleding van MIJNMIJN Jongenscollectie Winter 2015-2016

Colorado Denim; stoere jongenskleding voor een betaalbare prijs

En last but not least willen we onze laatste aanwinst, Colorado Denim, onder jullie aandacht brengen. Sinds kort hebben we dit van origine Amerikaanse merk aan ons assortiment toegevoegd. Colorado Denim bestaat al geruime tijd en maakt kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. De kinderkleding van Colorado is erg draagbaar, stoer en toch trendy. En niet onbelangrijk; de kinderkleding heeft een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Hier een kleine impressie uit de Wintercollectie 2015-2016 voor jongens van Colorado Denim.

Stoere jongenskleding van Colorado DenimStoere jongenskleding van Colorado Denim  Stoere jongenskleding van Colorado Denim

Comments are closed.