Sony beveiligingscamera

Veel bewakingsbeelden die men nu nog ziet zijn vaak analoog. Niet zo gek ook want de overstap naar digitale bewakingscamera’s is pas enkele jaren geleden in gang gezet. Het overstappen op digitale camera’s is voor veel bedrijven een grote stap omdat men denkt dat de investeringskosten zeer hoog zijn. Men dient nieuwe camera’s aan te schaffen, nieuwe recorders en alle gebouwbekabeling dient te worden vervangen. Gelukkig is dat nu niet meer nodig want met een HDCVI systeem kan men nu HD beelden over een coaxkabel laten lopen, dezelfde kabel als die nu gebruikt wordt bij analoge camera’s.

Met een HDCVI systeem is het mogelijk om 720p of 1080p beelden te versturen over een afstand van 500 meter, stukken meer dus dan internetkabels dit kunnen. De bekabeling kan men dus laten liggen en hoeft niet vervangen te worden, het enige wat u dus moet doen is nieuwe camera’s aanschaffen en een nieuwe recorder aansluiten die de beelden kan verwerken. Zoekt men een kwalitatief goede camera maar wil men niet de hoofdprijs betalen dan kan men kiezen voor een Sony beveiligingscamera. Sony beveiligingscamera’s zijn kwalitatief goede camera’s die men voor een scherpe prijs aanbiedt.

Het aanschaffen en installeren van een beveiligingscamera is een lastige en ingewikkelde klus. Er zijn veel zaken waar men op moet letten zoals de locatie van het plaatsen van een camera, alles moet goed in beeld worden gebracht maar men dient ook niet te veel te filmen om goede beelden te krijgen. Verder dient de montage gedegen te gebeuren want de camera’s dienen lang mee te gaan. Als laatste is het belangrijk dat u kwalitatief goede camera’s koopt die geschikt zijn voor uw situatie. Filmt u binnen of buiten, wel of niet in het donker, dat zijn belangrijke vragen waar men rekening mee dient te houden. Mocht u ergens over twijfelen dan is het verstandig om een installateur om advies te vragen, zij kunnen u helpen en vaak nog korting bedingen ook bij de leverancier.

Comments are closed.