Sociale werkplaats Hengelo voor al uw inpakwerk

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat alle verpakkingen voor je producten op zich kan nemen en je daardoor veel werk en zorgen uit handen kan nemen? Dan is de sociale werkplaats Hengelo van Packstore voor jou de samenwerkingspartner waar je naar op zoek bent. Deze sociale werkplaats heeft zich namelijk gespecialiseerd in het snel verpakken van vele zaken en kunnen deze werkzaamheid volledig uit jouw handen nemen. Bovendien werkt de sociale werkplaats ook in de weekenden en zelfs in de avonden, waardoor jij altijd weer binnen afzienbare tijd over je producten kunt beschikken. Ingepakt en wel! Inpakken is nog nooit zo gemakkelijk voor je geweest.

Wat is een sociale werkplaats?

Een sociale werkplaats is een werkplaats waar iedereen een eerlijke en gelijke kans krijgt. Vaak werken hier namelijk  mensen die lange tijd niet aanwezig op de arbeidsmarkt waren en nu weer een kans krijgen zich daar weer te laten zien. Mensen die bijvoorbeeld in een depressie hebben gezeten of een arbeidshandicap hebben, kunnen bij de sociale werkplaats aan het werk gaan, om twee voorbeelden te noemen.

Bekijk de website

Dus bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt om de producten van uw onderneming door Packstore te laten inpakken? Bekijk dan snel de website van deze vakmensen voor meer informatie en zie zelf hoe u snel en gemakkelijk contact met ze kunt opnemen.

Comments are closed.