Snorfiets aankopen

Als de winter voorbij is en de zon weer gaat schijnen is een snorfiets aankopen de logische volgende stap. Met een snorfiets rijd je veilig en snel langs het stilstaande verkeer. Rijden op een snorfiets heeft veel voordelen ten opzichte van andere vervoermiddelen. Dit zijn de voornaamste redenen om een snorfiets te kopen:

1. Geen helmplicht met een snorfiets

Een snorfiets mag maar 25 km/u rijden, een bromfiets mag tot 45 km/u rijden. Op een snorfiets ben je niet verplicht een helm te dragen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over “helmhaar” als je op je werk of opleiding aankomt.

2. Zuinig rijden op een snorfiets

Een snorfiets verbruikt veel minder benzine dan een auto, en een elektrische snorfiets is nog beter! Een elektrische snorfiets aankopen is wel duurder, maar je spaart tijdens het laden geld uit, je hoeft er ook niet voor om te rijden op zoek naar een pompstation.

3. Veilig rijden op een snorfiets

In tegenstelling tot een bromfiets mag je met een snorfiets op het fietspad rijden. Je hoeft dus niet zo vaak tussen de auto’s te rijden, je rijdt ook makkelijk langs files en verkeer.

4. Geniet van de natuur op een snorfiets

Een snorfiets is ideaal voor heerlijke weekend ritten in de vrije natuur. Je kunt grotere afstanden afleggen in vergelijking met de fiets, en je staat in contact met je omgeving. In stiltegebieden mag je niet rijden met een benzine motor, met een elektrisch model mag je vrijwel overal rijden.

5. Een snorfiets heeft lage vaste lasten

De verzekering van een snorfiets is niet zo duur, je hoeft ook geen wegenbelasting te betalen. Als je de snorfiets netjes bijhoudt zul je ook weinig uitgeven aan onderhoud. Daarmee heeft een snorfiets lage maandelijkse lasten en is daarmee ideaal om erbij te nemen.

6. Een snorfiets aankopen is heel eenvoudig

Je kunt een snorfiets eenvoudig kopen via internet. Als je vragen hebt neem je gewoon even contact op met de winkel. Het is wel aan te raden jouw snorfiets aan te schaffen bij een webwinkel die ook een vaste locatie of bezoekadres heeft. Dat geeft toch meer zekerheid dan een internetwinkel zonder duidelijke contactinformatie.

Als de zon weer gaat schijnen is een snorfiets aankopen een logische keuze. Kijk eens naar de prachtige Vespa Primavera, en overweeg om een elektrische snorfiets aan te schaffen. Waar je ook voor kiest, met een snorfiets kun je alle kanten uit!

Comments are closed.