Snel van uw schadeauto af?

schadewagenHet is altijd vervelend om een auto te hebben met schade. Een auto is vaak een kostbaar bezit. Als de auto schade heeft dan kan het zijn dat je er niet meer mee wilt of kunt rijden.

De meeste mensen zijn trots op hun kostbare bezit en rijden graag met een mooie schadevrije auto. Indien je toch onverhoopt schade oploopt dan kun je er voor kiezen om deze te laten herstellen of dat je de auto verkoopt.

Schadeherstel is vaak een kostbaar iets. In een hoop gevallen zelfs niet lonend om te laten herstellen. Uit kapotte bumper vervangen en laten spuiten kan u makkelijk 1000 euro kosten. Uitdeuken, plamuren en spuiten zijn dure bezigheden.

De auto verkopen met schade is voor veel mensen de eerste keuze omdat ze niet meer hoeven te investeren. Zij nemen het verlies en kopen een andere auto terug met een eventuele bijbetaling.

Er zijn meerdere manieren om een schadeauto te verkopen.

  1. Advertentiesite (zoekertjes)
  2. Inruilen bij een autobedrijf
  3. Verkopen aan een auto inkoper
  4. Veilen voor het hoogste bod

Optie nummer 4 brengt het meeste op voor uw schadeauto. Honderden autobedrijven brengen dan een bod uit op uw schadeauto. Hierdoor is de kans veel groter dat er een hogere prijs naar voren komt. Verkopen is niet verplicht omdat de veiling geheel gratis en vrijblijvend is. Ook indien u de schadeauto wel wenst te verkopen voor het hoogste bod.

Meer informatie vindt u op http://schadewagenverkopen.be/

Comments are closed.