Snel uw schadeauto verkopen?

schadeautoSchade aan de auto is altijd zeer vervelend. Vaak kunt u er zelfs niets aan doen. Blijven zitten met een auto met schade is niet leuk. Je kunt dan kiezen om de schade te laten repareren of je verkoopt de auto met schade.

Schade laten repareren is vaak een kostbare zaak. Schadeherstel bedrijven zijn niet goedkoop. Dit komt omdat mensen zich vaak verkijken op hoeveel werk schadeherstel kan zijn. Het is niet alleen even iets bij spuiten maar er komt veel meer bij kijken. Zo moet alles goed ontvet worden en worden geschuurd. Na het schuren moet er weer ontvet worden. In veel gevallen komt er een laagje plamuur op te zitten om kleine oneffenheden weg te werken. Ook de plamuur heeft zijn droogtijd nodig waarna het weer opnieuw glad geschuurd moet worden. Zit is nog slechts de voorbewerking want daarna kan pas het spuiten plaatsvinden. Uiteraard moet alles goed afgedekt worden om te voorkomen dat er ergens anders op de auto spuitnevel terecht komt. Al met al is het veel werk wat dan ook veel geld kost. Schade herstellen is niet in een uurtje gebeurt. Daarnaast kosten de materialen ook geld en het gebruik van de speciale voorziening. Kleine schades kosten snel 600,- Euro. Grote schades kunnen over de 2000.- Euro heen gaan.

Indien u niet meer wilt investeren in de auto dan kunt u hem ook verkopen. Verkopen kan op diverse manieren, van advertentiesite tot veilingsite.

Het laatste zal het meeste opbrengen omdat dan een grote groep aan autobedrijven in een keer benaderd wordt en men tegelijkertijd een bod kan uitbrengen. Onze veilingsite brengt u binnen 24 uur op de hoogte van het hoogste bod. Daarvoor kunt u ook gegarandeerd de auto verkopen. Er zijn geen kosten en geen risico’s. Verkopen is tevens niet verplicht dus u krijgt gratis en vrijblijvend een waardecheck. Wilt u de schadeauto verkopen dan kan dat meteen. Het hoogste bod is een gegarandeerde verkoopprijs!

Lees meer op onze website: http://verkopenschadeauto.be/

Comments are closed.