Sauna accessoires

Vind je het fijn om naar de sauna te gaan? Dan wil je ook optimaal kunnen ontspannen als je ligt. Om het liggen en je rondje in de sauna zo comfortabel mogelijk te maken is de juiste hoofdsteun een absolute must-have. Want een hoofdsteun ligt niet alleen lekkerder en meer ontspannen, maar is ook beter voor de doorbloeding! In dat artikel beschrijf ik kort de 3 bekendste hoofdsteunen die er zijn.

Sauna accessoire 1: De houten hoofdsteun

Lig je graag languit in je sauna? Probeer dan eens een houten hoofdsteun. Houten hoofdsteunen voor in de sauna zijn er in diverse vormen. De hoofdsteunen hebben prettige ergonomische vormen en zijn van elzen- of vurenhout. Welke hoofdsteun vindt jij het fijnst liggen?

sauna

Sauna accessoire 2: Kussen

Naast houten hoofdsteunen, zijn er ook neksteunen in de vorm van kussens. Deze duurzame kussens zijn zacht, vormen zich naar je hoofd en zijn te bestellen in verschillende kleuren en maten.

sauna

Sauna accessoire 3: HaLu-kussen

sauna

Of ga voor een HaLu-kussen! Een HaLu-kussen heeft een gepatenteerde constructie van vier flexibele, ronde steunen. De soort schotels vormen zich naar je hoofd. Je nek en schouders blijven vrij. Je merkt nauwelijks dat er iets onder je hoofd ligt. Het hoofd wordt dusdanig opgetild dat je in een comfortabele houding komt te liggen. Je hoofd ligt stevig en blijft liggen. De nekspieren kunnen dus volledig ontspannen en dat zorgt voor een hoog lig comfort!

Geniet van je sessie in je sauna!

Comments are closed.