Rijles Rotterdam

Je hebt zojuist je 18e verjaardag gevierd en je denkt maar aan een ding, je rijbewijs. Het liefst wil je je rijbewijs vandaag al in bezit hebben, dit is echter helaas niet mogelijk. Wel kun je bij Avanti Rijschool zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Denk hierbij aan een spoedcursus van 10 tot 15 dagen. In een halve maand heb jij je rijbewijs dus al! Uiteraard is het ook mogelijk om een normale cursus te volgen. Ook dit bepaal jij op je eigen tempo. Wil jij een uurtje les per week? Dat kan. Wil jij per week elke dag 2 uur les, ook dit is mogelijk.

Rijles Rotterdam in verschillende pakketten

Wil jij je rijles Rotterdam per keer bepalen, of wil je van te voren een pakket aanschaffen waar een bepaald aantal rijlessen in zit? Onze pakketten zijn altijd voordeliger dan losse lessen. In een pakket zitten altijd een x aantal rijlessen plus 1 praktijkexamen. Mocht je alle lessen uit je pakket verbruikt hebben, dan is het mogelijk om los een rijles Rotterdam erbij te nemen. Dit heb je natuurlijk zelf in de hand.

Vragen over rijles Rotterdam

Heb jij nog vragen over rijles Rotterdam, stel ze dan. U kunt contact opnemen via onze website, maar u kunt ook even bellen of zelfs langskomen, dan leggen wij duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn en wat uw voorkeuren zijn wat betreft de rijles in Rotterdam.

Rijles in Rotterdam

Comments are closed.