Reisbestemmingen in Afrika

Heeft u lang gespaard? Of sowieso een groot budget voor de vakantie? Zeker als u geen zorgen heeft over budget is Afrika een perfecte bestemming. Uiteraard heb je dan nog ontzettend veel keus, aangezien het een groot continent is. Hier worden twee uitermate verschillende reizen beschreven, maar er zijn er nog een heleboel te vinden.

Wat bij uitstek de meest mooie bestemming van Afrika is, zijn de Seychellen. Het is een eilanden groep gemaakt voor mensen met dromen. Het alsof je op een filmset rondloopt, want de zee is warm en helder, er zijn witte stranden te vinden met palmbomen en het is niet overspoeld met toeristen! De Seychellen liggen in de buurt van Kenia en de eilandengroep bestaat uit 90 verschillende eilanden. Ze zijn allemaal vrij klein, want het grootste eiland is 27 kilometer lang. U kunt hier heel veel doen. Vissen vangen, vissen bekijken door te duiken, gewoon lekker op het strand liggen, de tempel bezoeken. De reizen Seychellen zijn altijd geslaagd.

Als u naar een andere kant van Afrika wilt, kunt u kiezen voor een rondreis Mozambique. Hier is ook een heleboel te beleven. Er zijn olifanten waar je op kunt gaan rijden, zwemmen met dolfijnen en zelfs haaien, culturele gebouwen bezoeken of gewoon genieten van de aparte cultuur. Het is een perfecte mix van Europese invloeden en Afrikaanse cultuur. Het eten in Mozambique is dus erg apart, maar zeker lekker. Het is een aanrader als u een keer wat anders wilt. Bijvoorbeeld de piri-piri en de gamba’s uit Mozambique zijn bijzonder. Als u daar bent om iets uit Mozambique te proberen, zijn deze twee gerechten een aanrader.

Bij beide van deze bestemmingen hoeft u zich niet te vervelen. Het zijn twee van de vele prachtige bestemmingen van Afrika. Het is echt een raadsel waarom u nog achter uw computer zit. De enige reden is om de reis te boeken.

Comments are closed.