Project Butter, de nieuwe Popcorn Time

Het recente nieuws dat de makers van Popcorn Time gestopt zijn met hun software kwam hard aan bij de vele gebruikers van deze dienst. Butter is de nieuwe variant geworden. Het is open source en daarmee toegankelijk voor alle programmeurs. Deze kunnen de software verbeteren, aanpassen en nog veel meer. Met Butter maak je als het ware je eigen Popcorn Time clone.

Butter werkt op precies dezelfde manier als Popcorn Time, maar heeft als basis minder functies. Het is dus even wachten op de nieuwe programma’s die met deze code gecreëerd zullen worden. De diversiteit en hoeveelheid aan mogelijkheden zal het in ieder geval mogelijk maken om het beste programma uit te zoeken welke past bij jouw wensen.

Is het legaal?

Net als Popcorn Time zal het gebruik van Butter niet legaal zijn in Nederland. Het is niet toegestaan om auteursrechtelijk materiaal te downloaden (of in dit geval te streamen). Het gebruik van dit programma is dus op eigen risico.

Wat gebeurd er met Popcorn Time?

Met Popcorn Time zal er niet veel gebeuren. Het programma blijft bestaan en is nog steeds te downloaden. Het zal echter geen nieuwe updates of andere functies meer gaan krijgen omdat het ontwikkelen nu gestopt is.

Meer informatie vind je op de website van Project Butter.

Comments are closed.