Professionele telefoonopname

Elke dag hebt je misschien een strak rooster of een hele berg met taken. Je zult hierdoor op een goede en efficiënte manier moeten plannen zodat de tijd die je hebt optimaal besteed kan worden. Het goed kunnen plannen is van groot belang om de taken te kunne realiseren voor een bepaalde deadline. Dit kan zelf al veel tijd kosten om goed te kunnen plannen. Sommige die er niet zo handig in zijn kunnen er flink lang mee bezig zijn, laat staan het onderhouden van de planning. Terwijl je je al moet houden aan een strak gemaakte planning zijn er ook nog onverwachte gebeurtenissen die er tussen door kunnen komen en je planning in de war kunnen gooien. Iets wat vaak tussendoor komt zijn telefoongesprekken. Die zijn natuurlijk maar moeilijk in te plannen als het een klant is die belt voor een dienst of product. Zulke telefoontjes zijn helaas niet te plannen, maar moet wel rekening mee gehouden worden. Het is namelijk verlies wanneer je hiervoor informatie of klanten door kunt mislopen door het niet bereikbaar kunnen zijn. Daarnaast is het bijvoorbeeld voor de vergadering ook erg storend wanneer u de ruimte moet verlaten om een telefoontje te beantwoorden.

 

Uiteindelijk zal je de klant moeten negeren of je medewerkers moeten verlaten tijdens een gesprek of vergadering. Geen van beide opties is een goede keuze. Het is daarom ontzettend populair om de telefoonopname simpelweg uit te besteden. Dit kan bij een telefoonservice. Wanneer u niet te bereiken bent kan toch de telefoon beantwoord worden. Klanten kunnen dan altijd geholpen worden.

 

Een antwoordservice geeft de beller een professionele indruk van de organisatie waarmee zij contact mee proberen op te nemen. Elke telefoniste heeft namelijk minimaal al vier jaar ervaring in het vak. Het gebruik van een telefoonservice kan uw imago versterken en voorkomt dat er een extra medewerker moet worden aangenomen en worden ingewerkt.

Comments are closed.