Plastic servies voor borrel

Geeft u binnenkort een geweldig feest en moet u hiervoor nog de inkopen doen? Dan is Disposabledirect.be een webshop die u kan helpen bij het uitkiezen van het juiste servies. Disposabledirect.be is namelijk een webshop dat de meest geweldige plastic servies verkoopt en ervoor zorgt dat u deze in grote partijen kunt kopen. Op deze manier kan u tijdens een evenement iedereen voorzien van servies, maar zit u nadien niet met een enorm grote afwas. Voor plastic bakken zit u bijvoorbeeld bij Disposabledirect.be aan het juiste adres!

Een grote borrel op het werk

Afgelopen maand hebben wij bij ons op de onderneming een grote borrel gehouden waarbij al het personeel van ons bedrijf bij aanwezig was. Voor deze borrel kreeg ik van mijn baas de taak om zoveel mogelijk plastic champagneglazen te bestellen, zodat iedereen voorzien was van een heerlijk drankje. Mijn baas vond het ongeoorloofd om speciaal voor deze gelegenheid echte glazen te bestellen en bovendien vond hij dit ook te gevaarlijk. Met echt glas heb je namelijk de kans dat deze kapot valt, waardoor het een enorme bende op de vloer kan worden.

Bestellen van plastic champagneglazen

Wilt u de plastic champagneglazen bestellen en wilt u dit via de webshop van Disposabledirect.be doen? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel!

Comments are closed.