Parket schuren en lakken

Onlangs heb ik mijn parket laten schuren, iets waar ik al enige tijd over nadacht. Dit heb ik laten doen door Maerssen Vloerenhuys, waar ik het parket zelf ook gekocht heb. Al bij de aankoop werd mij verteld dat je je parket regelmatig moet -laten- schuren en lakken om deze mooi en gezond te houden, maar dit heb ik lange tijd niet gedaan. Ik dacht dat het wel meeviel, dat slijten, maar nadat vrienden mij wezen op de slechte staat van mijn vloer heb ik direct actie ondernomen en heb ik het Vloerenhuys laten komen.  

Parket schuren en lakken kost tijd

Ik heb de vloer niet zelf bewerkt, omdat ik daar simpelweg de tijd niet voor heb. Daarnaast denk ik dat dit echt een werkje voor een vakman is, omdat je je vloer al snel ongelijk kunt maken door de fout in te gaan met schuren.

Weer een mooie vloer door te lakken en te schuren

Ik koos ervoor het parket te schuren en lakken door Maerssen Vloerenhuys, omdat mij de eerdere ervaringen van het kopen van het parket beviel. Aardige medewerkers die een goede service aan mij als klant boden en zij waren niet bezig met zoveel mogelijk geld uit mijn zak kloppen, maar meer met mijn wensen invullen. Heel fijn en dankzij het lakken en schuren van mijn huidige vloer is deze weer heel mooi geworden!

Comments are closed.