Parket Nieuweigen, Zeist of omgeving

Heeft u een parketvloer die al enkele jaren ligt, maar waar u nog niet zoveel onderhoud aan heeft gedaan of aan heeft laten doen? Kies dan voor Maerssens Vloerenhuys om uw parket parket Nieuwegein, Utrecht of omgeving te onderhouden en de levensduur te verlengen. Een parketvloer kan jaren meegaan, maar heeft dan wel een periodieke onderhoudsbeurt nodig. Een apk-keuring, zo u wil. Hierbij gaat het vooral om schuren en een nieuwe laklaag aanbrengen. Dit ontschiet u als bewoner vast wel eens en om die reden is het gemakkelijk om uit te besteden. Maerssens Vloerhuys is een expert op het gebied van parketvloeren.

Wat doet Maerssens Vloerhuys?

Maerssens Vloerhuys verbetert oude parketvloer en zorgt ervoor dat deze er weer uit komt te zien als een prachtig nieuwe vloer. Deze specialisten weten alles over het onderhoud van parketvloeren en zorgen ervoor dat uw vloer weer als nieuw eruit komt te zien. Ook is het mogelijk een geheel nieuwe vloer te bestellen en te laten leggen. Hierbij kunt u hulp in het beslissingsproces krijgen, van het eerste advies tot en met het onderhoud.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar Maerssen Vloerenhuys en bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek eens de website, ook voor parket Zeist? Maerssens Vloerhuys staat voor u klaar!

Comments are closed.