Overhemden voor op het werk

Een overhemd is netjes, ziet er verzorgd uit en komt goed over tijdens het werk. Daarom dragen graag vele mensen dagelijks een overhemd. Je hebt ze tegenwoordig in alle soorten, kleuren en stijlen.

Denk aan onder andere:

  • Strijk vrije overhemden
  • Overhemden voor grote maten
  • Overhemden korte mouw
  • Overhemden in diverse kleuren

De verschillende soorten overhemden

Tegenwoordig heb je zoveel verschillende mogelijkheden bij overhemden online, van trendy kleuren tot aan casual. Of bijvoorbeeld gestreepte als één kleur. Om je overhemd compleet af te maken voor sommige gelegenheden is een stropdas een erg leuke aanvulling. Bijvoorbeeld voor feestelijke gelegenheden kan een opvallende kleur stropdas erg goed staan.

Wat natuurlijk altijd goed voor feesten staat is een smoking overhemd, dit zijn witte overhemden speciaal voor feestelijke gelegenheden en zijn vaak gemaakt van katoen en zijn kreukvrij. Het geeft een soort van nette en luxe uitstraling  en zit toch erg comfortabel.

Merken overhemden

In de overhemden branche bestaan er vele top merken die erg goede kwaliteit leveren. De bekendste zijn toch wel Olymp, Eterna, Seidensticker, Venti, Casa Moda, Arrow en S. Oliver.  Elk merk heeft zijn eigen stijl van ontwerp.

Een voorbeeld van een aan te raden online shop is Hemdvoorhem.nl, een webshop met een erg breed assortiment overhemden maar ook andere artikelen als stropdas, truien, heren ondergoed, badkleding en meer voor mannen.

Comments are closed.