Op weg naar gezond met een slowjuicer

Het wordt steeds meer een trend in de maatschappij: gezonder en bewuster eten en leven. En daarbij hoort ook meteen dat we willen weten waar ons voedsel vandaan komt, en wat er in de standaard zakjes en pakjes zit. Veel mensen kiezen er dan ook voor om voortaan zelf dingen te maken en producten vers te kopen. Het is dan wel handig als je wat hulpjes in de keuken hebt staan die het lastige werk voor je oppakken. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een slowjuicer.

Zelf persen? Laat lekker zitten!

Een slowjuicer knapt het vuile werk voor je op in de keuken. Want natuurlijk wil je graag een toegewijde kok zijn die met liefde een gezonde maaltijd bereid. Maar dan het liefst wel zo snel en praktisch mogelijk. Een slowjuicer speelt hierop in. Je kan hiermee eenvoudig zelf verse sappen, sauzen en ijs maken met het volledige gemak.

Hoe dan?

Koop een paar verse tomaten, plukje basilicum erbij, teentje knoflook en hup daar is een verse pastasaus voor over de pasta. En er is geen potje aan te pas gekomen. Ook kan je vers ijs maken voor je kinderen met verse bananen wat roomijs of bijvoorbeeld een smoothie met yoghurt. Het maakt gezonder eten een stuk leuker! Klik op de link om een slowjuicer te kopen.

Comments are closed.