Onafhankelijke uitvaartverzorging

Het laatste waar u na het overlijden van een dierbare op zit te wachten is het regelen van een hele begrafenis. Brummense Uitvaartverzorging wil u graag ondersteunen in dit moeilijke, maar ook mooie proces en u veel werk uit handen nemen. Door samen met u de begrafenis te organiseren, kunt u zich concentreren op het centraal stellen van uw wensen en die van de overledene. Dan concentreren wij ons op andere delen en willen wij u zo zorgzaam, betrokken en respectvol adviseren en begeleiden gedurende het hele contact. Dat kan ook tot na de begrafenis.

Onafhankelijk

Brummense Uitvaartverzorging werkt onafhankelijk van zorgverzekeraars, waardoor wij voor iedereen de meest geschikte uitvaart kunnen verzorgen. Daarnaast zijn wij onafhankelijk in ons advies, waardoor wij kunnen adviseren over zaken waar u nog niet aan gedacht had of toch over twijfelt.

Het reguliere werkgebied van Brummense Uitvaartverzorging omvat alle grote en kleine plaatsen in de stedendriehoek Apeldoorn-Arnhem-Zutphen. U kunt ons hierdoor ook via Google vinden door Uitvaart Zutphen te typen.

Ook is het mogelijk een uitvaart voor te bespreken en/of uw wensen vast te leggen in ons speciaal daarvoor bedoelde boekje, wat Wilsbeschikking heet. Hiervoor kunt u tijdens kantooruren een vrijblijvende, kostenloze afspraak maken met een van onze uitvaartverzorgers.

Comments are closed.