Noosa sieraden

Sieraden merk Noosa komt uit Amsterdam, maar de naam komt van de andere kant van de wereld; Australië. Oprichters Nathalie Mangnus en Alette Zeijlstra waren zeer onder de indruk van het plaatsje Noosa en de adembenemende omgeving dat ze deze naam kozen als merk voor een lijn duurzaam vervaardigde sieraden met respect voor mens en milieu.

Sieraden merk Noosa

Er is een ruime collectie aan producten in de Noosa lijn waaronder armbanden, tassen, sleutelhangers, shawls en andere mode accessoires, het zijn dus niet alleen sieraden die je in de collectie tegenkomt. De ontwerpen zijn geïnspireerd op klassieke motieven van over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan de spirituele chakra of een klavertje vier voor geluk. De sieraden van Noosa zijn vaak kleurrijk met bekende afbeeldingen die op een originele wijze worden vormgegeven.

Duurzaam en eerlijk

Sieraden merk Noosa gaat uit van het Fair Trade principe waarbij er veel aandacht is voor de natuur om ons heen, en de mensen die de sieraden maken. Er wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke materialen en de mensen die al deze prachtige sieraden maken krijgen een eerlijke vergoeding voor hun werk. Nathalie en Alette hebben de hele wereld rondgereisd om de mooiste producten te verzamelen, elk sieraad heeft een eigen verhaal.

Chunks van Noosa

Met de unieke Chunks kun je de sieraden van Noosa een eigen gezicht geven. Deze accessoires hebben ieder een eigen stijl en karakter, en je kunt ze combineren met de sieraden uit de “Original” collectie. Zo kun je de creativiteit de vrije loop laten en je eigen persoonlijkheid laten stralen. De Chunks worden gemaakt van natuurlijke materialen zoals keramiek, messing, stenen en schelpen.

Als je van sieraden houdt die dicht bij de natuur staan en gemaakt worden met respect voor mens en milieu is Sieraden merk Noosa de beste keuze voor jou!

Comments are closed.