No cure no pay sales nodig?

Heeft u een bedrijf nodig die de gehele telemarketing uit handen kan nemen voor u? Kies dan altijd een bedrijf die een breed dienstenpakket heeft, waardoor u er op kunt rekenen dat u goed wordt geholpen. U bent aan het juiste adres bij Convins. Convins is gespecialiseerd in telemarketing en hierdoor kunnen zij u uitstekend helpen. Bij Convins bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en werken altijd met een systeem van no cure no pay sales. Is er geen afspraak gemaakt? Dan hoeft u ook nog helemaal niets te betalen. Dat is wel zo voordelig, want zo komt u nooit te staan voor onverwachte kosten. U krijgt altijd waar voor uw geld. 

Convins

Convins biedt u veel verschillende diensten, waaronder het maken van bezoekersafspraken, opvolging van beursleads en mailings, bijhouden van de database, uitnodigen van relaties en prospects, het doen van onderzoek door middel van enquêtes, servicecalls voeren en veel meer.

Leads genereren?

Wilt u leads genereren? Dan bent u zeker aan het juiste adres bij Convins. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie lezen over de diensten van Convins? Surf dan naar de website van Convins en ontdek de talloze mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

Comments are closed.