Muurschildering laten maken

Op zoek naar een unieke uitstraling in uw kamer door middel van een muurschildering? Rik van Rik Muurschilderingen schildert het unieke plaatje voor op uw muur. Bij Rik kunt u voor alle schilderingen terecht, onder andere muurschilderingen, pop-art schilderijen en geboorteborden. Rik heeft ook een divers aantal panelen op voorraad, deze exemplaren kunnen met korting worden gekocht. Hij gebruikt deze panelen voor beurzen. Voor muurschilderingen kunt u kiezen uit muurtekst, panelen, kinderkamers en een overig categorie.

Rik’s werkwijze

De werkwijze die Rik toepast is door het eerst met potlood op de muur te tekenen. Die lijnen vormen de basis om de achtergrond op te schilderen. Daarna wordt er steeds verder naar voren gewerkt. Rik schildert met acrylverf wat als voordelen heeft dat het snel droogt en reukloos is waardoor je ’s avonds op dezelfde kamer weer kunt slapen. Voor grote gedetailleerde projecten word een projector gebruikt, om uw tijd te besparen. En wanneer de muur droog is, wordt de schildering afgenomen met een vochtige doek en is het klaar!

Wilt u meer informatie of heeft u misschien een aantal vragen over een muurschildering laten maken door Rik? U kunt altijd een kijkje nemen op de website. Ook kunt u telefonisch-en mailcontact opnemen.

Comments are closed.