Mouwlengte 7 overhemden in Nederland

Mouwlengte 7 overhemden in Groningen of Friesland? Mouwlengte7.com is dé specialist in stijlvolle overhemden met een extra lange mouw.

✓ 100% kwaliteit, ✓ extra lang ✓ Mouwlengte 7 ✓ snelle levering ✓ overal in Nederland.

Mouwlengte 7 biedt de lange man een ruime keuze uit eigentijdse, luxe overhemden in een passende maat met extra lange mouw. Shirts met subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten.

Mouwlengte 7 overhemden zijn verkrijgbaar in heel Nederland

Mouwlengte 7 overhemden zijn overhemden met net een wat langere mouw. Daarnaast is de stoflengte in de rug ook wat verlengd. De knoopjes zijn op een unieke positie geplaatst zodat ze heerlijk openvallen – zowel privé als op werk. De overhemden zijn gemaakt door langen mannen voor lange mannen. En ook nog eens in allerlei heerlijke ontwerpen.

Dé expert in heerlijke overhemden met een extra lange mouw. Mouwlengte 7 biedt lange mannen een ruime keuze uit eigentijdse, luxe overhemden in een passende maat met extra lange mouw. Shirts met schitterende details, een heerlijke pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten.

Alle overhemden zijn gemaakt van 100% het beste katoen. Alleen het beste is goed genoeg. Onze stoffen staan bekend om de perfecte combinatie van sterkte en souplesse. Daardoor voelen de overhemden zacht aan maar krimpen nauwelijks.

Mouwlengte 7 overhemden zijn verkrijgbaar in heel Nederland

Comments are closed.