Motorreizen boeken naar een prachtig land

Nadat ik mijn koffer in motorreizen Liverpool door de band controle, kreeg ik hem een rechts terug aan de balie. De verblijftijd van 2,5 uur is perfect om naar. Dus heb ik een snack voordat ik naar Agadir vliegen. De tweede vlucht duurt ongeveer 4.5 uur. Over 7:00, ik ben landing in Agadir in zuiden van Marokko.

Aangekomen in het luchthavengebouw, invullen ik eerste één van de witte inschrijvingsformulieren. Met dit formulier motorreizen breng ik mezelf de paspoortcontrole. Na herziening van het paspoort, krijg ik de vermelding stempel en moet gebeuren.

Na mijn sportprogramma, ik mezelf zetten in de Hamam. Ik betaal 200 Dirham (18 euro) voor een één uur durende behandeling. Ik zal motorreizen wassen af, soaped omhoog, krijgen een scrub en een full-body modder masker. Ik voelde zelden zo schoon. Spa-behandelingen hebben een goede prijs / prestatie verhouding.

Het eten in het restaurant is goed maar niet geweldig over de Agador heeft drie buffet en vijf à la carte-restaurants op het gebied van diner die ik ben weliswaar enigszins verwend. Het smaakt vrij goed meeste gasten van het hotel. Ik had gewild in met name ’s avonds maar beter voedsel. De keuze is echter motorreizen groot en ik altijd iets dat zelfs mij smaakt vinden. Er zijn zelden typische Marokkaanse gerechten, maar altijd vleesgerechten, salades, nagerechten en pasta met verschillende sauzen.

In het theater, een Berber Toon vandaag weergegeven. Dit omvat traditionele dansers, acrobaten, zingen groepen en slangenbezweerders. Een motorreizen zeer interessante presentatie en niet zelfs zo toeristisch als ik die hadden gevreesd. De beste show op deze Reise.ab. Bij een ATM trek ik in sommige dirhams (de munt van Marokko).

Comments are closed.