Mijn nieuwe vloer bevalt mij opperbest

Nu reeds anno 2014 wordt het gebruik van gietvloeren meer en meer toegepast binnen het Belgisch interieur. Als u voor een gietvoer kiest, bespaart u niet enkel geld maar u krijgt een dubbel comfort in de plaats terug. Een gietvloer kunt u in alle interieurs plaatsen en uw kamer zal een stuk warmer aanvoelen als bij de klassieke vloeren.

Voordelen voor het gebruik van een gietvloer

U hebt geluk als u een gietvloer uitkiest voor uw interieur. Nadelen zijn er niet, maar wel een hoop voordelen waar u en uw gezin profijt van heeft. Het mooiste voordeel is dat de gietvloeren geen naden hebben, dit wil zeggen dat ze heel gemakkelijk schoon te maken zijn. U hoeft enkel een warm sopje te maken en dan met de swiffer erdoorheen. Uw vloer zal op een paar minuten tijd weer blinken.

Nieuwbouw

U weet dat een nieuwbouw door veel verschillende handen gaan tot het werk helemaal af is. Een nieuwbouw begint altijd met een onderkant en zo wordt er van beneden naar boven systematisch gewerkt. Daarom is het heel normaal dat er gezorgd wordt voor een stevige ondervloer. Een stevige ondervloer is de basis voor een goede huisvloer. Daarom is het noodzakelijk dat u zorgt voor een stevige chape. Als de chape niet goed is, bestaat de kans dat er allemaal scheuren in komen en dan bent u binnen de kortste keren uw vloer aan het uitbreken.

Het plaatsen van een gietvloer

U moet rekenen dat als een gietvloer wordt gelegd dat u minstens 6 dagen rond bent. Het duurt ongeveer een 3 tot 4 dagen totdat de vloer is gelegd en daarna moet alles nog een dag of twee drogen. Niemand maar ook niemand mag in die tussentijd de vloer betreden.

Bron: voordelen gebruik gietvloer

Comments are closed.