Mijn man is dakdekker

Mijn man werkt als dakdekker in de regio van Zutphen, en bovendien is hij ook nog eens eigen baas. Hij heeft voor zien vak veelvuldig klittenband nodig, maar deze is helaas zeer beperkt te koop op het internet. Echter heb ik hem afgelopen maand kunnen verassen door hem enorm veel klittenband cadeau te doen. Deze heb ik online gekocht via een webshop, die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van gereedschappen, waaronder dus de klittenband.

De zaken van mijn man gaan enorm goed, en helemaal nu de zomer alweer bijna voor de deur staat, stromen de aanvragen voor een nieuwe dak binnen. Mijn man heeft het enorm druk, en hij is eigenlijk altijd van huis. Mijn man heeft afgelopen maand weer veel personeel moeten aannemen, namelijk 10 man. Deze moeten samen met mijn man de zomer doorbrengen en ervoor zorgen dat alle aanvragen beantwoordt worden, en dat iedereen voorzien kan worden van een nieuwe dak. Ondertussen zorg ik dat mijn man altijd voorzien is van de nodige gereedschappen.

Wil jij meer informatie over de webshop waar ik de klittenband heb gekocht, of wil jij bijvoorbeeld een glasboor kopen? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande artikel over het kopen van gereedschappen.

Comments are closed.