Mijn huisje verbouwen

Toen ik nog jong was, heb ik mijn eerste huisje gekocht. Het was geen groot huisje maar het was perfect voor mij alleen. Ik heb van dit plekje mijn eigen plekje gemaakt en voor mij is het altijd perfect geweest. Ik woon op de perfecte locatie met goede buren en ik heb alles wat ik nodig heb in de buurt. 

Toen mijn vriend er bij kwam had ik nog steeds genoeg ruimte, wel iets minder maar dat deel ik graag met mijn geliefde. Nu verwachten wij ons eerste kindje en werd het tijd om iets uit te breiden. In plaats van dat wij op zoek gingen naar een groter huis hebben wij besloten om dit mooie lieve huisje aan te passen naar een iets groter huisje zodat ook ons kindje hier zou passen.

Wij gingen op zoek naar een klusbedrijf in de buurt van Vorden. Wij kwamen terecht bij Timmerbedrijf Hartman, dit bedrijf is werkzaam in zowel grote als in kleine projecten. Dit leek mij een goed bedrijf omdat ze veelzijdig zijn.

Ik heb makkelijk een Timmerbedrijf in Vorden gevonden waar ik me goed bij voel en aan wie ik de verbouwing zeker durf over te laten. Deze mensen gaan er voor zorgen dat mijn leuke perfecte huisje straks perfect is voor nog een klein mensje er bij.

Comments are closed.