Mijn auto tijdens de stage op Curacao

Toen ik wist dat ik mijn stage op Curacao mocht gaan doen, ben ik meteen gaan kijken wat er qua veroer mogelijk was. Er bleek een autoverhuurbedrijf te zitten, en een stage auto huren op Curacao was dan ook zeker geen probleem. ik ben eens wat gaan speuren op hun website: StageautohurenopCuracao.nl en hier bleek dat je ook prima een auto kon huren als je nog geen 23 jaar oud bent. Dat kwam mooi uit, want dat ben ik namelijk nog niet. Veel verhuurbedrijven in Nederland stellen dat wel als eis, dus hier was ik allang blij mee. Ook de prijzen vielen me zeker niet tegen. Gezien het feit dat ik minimaal voor 2 maanden daar op stage ging was dat zeker niet iets wat onbelangrijk was. Eenmaal ter plekke werd ik erg vriendelijk ontvangen. Het bleek dat de auto die ik had gereserveerd de dag ervoor in een ongeluk betrokken was geweest, en dat ik dus een andere auto zou krijgen. Deze was luxer en officieel duurder maar ik mocht hem voor dezelfde prijs huren, het was immers niet mijn schuld, en de extra kosten had ik niet op gerekend. Dit vond ik enorm fijne en goede service. Ik heb in de periode van mijn stage ook erg fijn in deze auto kunnen rondrijden. Toen er een lampje in het dashboard ging branden kon ik gewoon even langskomen en hebben ze het probleem verholpen zodat ik met een prettig gevoel door kon rijden. Kortom, ik heb met een prettig gevoel mijn stage periode kunnen voltooien, en ik geef dit bedrijf een dikke pluim voor hun service.

Comments are closed.