Meteoriten zorgen voor miljoenen aan autoschade

Niemand heeft het zien aankomen, toch zijn er gisteren honderden mensen gewond geraakt na aanleiding van de meteoriet regen in Rusland, wonder boven wonder is er niemand overleden ondanks het feit dat een vallende meteoriet zich rond de 46km/seconde verplaatst.

Er zijn honderden gebouwen en duizenden auto’s total loss verklaard, door de grote klap zijn alle ramen in de omgeving ontploft, de grootste beschadigingen zijn door vliegend glas scherven ontstaan. U moet zich voorstellen dat alle auto’s in de omgeving van de meteorieten crash geen kwartje meer waard zijn, met alle ramen eruit en de hele carrosserie beschadigt door vliegende puin, glas en brokstukken.

Veel Russische families zwaar getroffen door de onverwachte crash

Stel u voor dat u naar uw werk gaat, zonder iets te vermoeden en u ziet ineens allerlei vuurballen door de lucht heen vliegen. Veel Russen kwamen thuis om een stapel puin terug te vinden, en hun auto compleet total loss. U zou maar net een dure lening hebben afgesloten voor uw splinternieuwe Audi die nu goed voor de sloop is. Veel Russen zijn niet voldoende verzekerd dus staan vervolgens voor hoge onverwachte kosten om hun huis op te knappen of om hun auto te vervangen. Niet alleen consumenten hebben last gehad van deze natuurramp maar ook occasion verkopen bedrijven waarvan hun dure showroom uit elkaar wordt getrokken door een gloeiende meteorieten met als gevolg duizenden euro’s schade, en een levenslang trauma.

Is Nederland voorbereid?

Nederland is een van meest dichtbevolkte landen ter wereld, dat betekent dat als er een natuurramp zou ontstaan Nederlanders zwaarder getroffen zullen zijn dan andere landen omdat er veel meer op het spel ligt. Dit zou een regelrechte ramp zijn voor de Nederlandse bevolking, er zou sprake zijn van miljarden schade aan gebouwen, auto’s, elektronica, enzovoort. De verwachting is dat mensen massaal uit wanhoop hun beschadigde auto’s zullen proberen te verkopen aan sloopauto inkoop bedrijven om wat extra geld te krijgen om dit vervolgens te investeren in het herstellen van hun woning. Mensen gaan dan ook al hun luxe bezittingen bij pandjeshuizen inleveren, alles om maar aan extra geld te komen om de schade te beperken en alles opnieuw te gaan bouwen. Auto verkoop sites zullen vol lopen met duizenden “beschadigde auto verkopen” advertenties, er zullen ook veel meer mensen moeten lopen of fietsen om door alle puin te kunnen komen tot dat alle wegen en gebouwen worden hersteld.

Comments are closed.