Met de boot door Giethoorn

Wilt u een leuk dagje organiseren voor een personeelsuitje, familiedag of misschien wel gewoon gezellig met uw vrienden? Een dagje met de boot varen in Giethoorn is dan een erg leuk idee. Bij De Witte Hoeve bent u dan aan het juiste adres. Hier verzorgen ze voor u een leuke dag in Giethoorn.

De mogelijkheden bij De Witte Hoeve

Bij De Witte Hoeve kunt u een hele dag, een halve dag of een paar uur één van de bootjes huren. De boten zijn voor 5 tot 6 personen, maar er zijn ook grotere voor 8 tot 10 personen. U kunt een rondvaart maken met een schipper. De schipper kan u alles vertellen over Giethoorn terwijl u door het rustieke dorpje en de prachtige natuur vaart. Ook kunt u gehele arrangementen boeken bij De Witte Hoeve. Op de site vindt u het diverse aanbod arrangementen. U kunt zelf invullen hoe uw dag in Giethoorn zal verlopen.

Informatie en contact

Bent u nu benieuwd naar de mogelijkheden bij De Witte Hoeve? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op. Bij De Witte Hoeve staat ze graag voor u klaar om samen met u de vele mogelijkheden te bespreken. Op de site kunt u direct uw arrangement of een toch met de fluisterboot door Giethoorn boeken.

Comments are closed.